Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt

A A A

În atenția oamenilor de afaceri moldoveni din Germania

Publicat:Tue, 23/05/2023 - 10:37

Dragi prieteni, 

Vă informăm că, în cadrul Consulatului General activează biroul comercial-economic, a cărui sarcină este de a intensifica cooperarea moldo-germană în domeniul economic. Activitatea acestuia se bazează pe 3 obiective principale:  

1. Atragerea investițiilor germane în economia Republicii Moldova; 
2. Promovarea produselor și mărfurilor moldovenești pe piața germană; 
3. Promovarea turismului receptor în țara noastră.  

 

Luând în considerare că, în Republica Federală Germania locuiesc temporar sau permanent cetățeni ai Republicii Moldova, care au reușit să dezvolte cu succes afaceri proprii în diverse domenii (construcții, logistică, IT, comerț, marketing, turism, asistență socială etc.), vă comunicăm că dorim să îi cunoaștem pe toți cei cointeresați și să le acordăm suport în stabilirea eventualelor parteneriate cu agenții economici din Republica Moldova. Din experiența acumulată cunoaștem că, mulți reprezentanți din Germania ar dori să identifice un producător sau exportator dintr-o anumită ramură economică din Moldova, însă nu știu unde și la cine să se adreseze. În acest sens, Consulatul General constituie o punte eficientă de comunicare și contact între mediile de afaceri din Moldova și Germania.  

Așadar rugăm să faceți uz de oportunitatea dată, accesând link-ul de mai jos, de pe telefon sau computer, pentru a completa câteva date generale (de contact) despre compania dvs., după care reprezentantul biroului comercial-economic va lua legătura cu dvs.  

Consulatul General va organiza întrevederi cu companiile înregistrate pentru a discuta posibilitățile de colaborare, de investiții în Republica Moldova, de export al produselor moldovenești pe piața germană, de promovare a ofertelor turistice moldovenești, precum și pentru a identifica potențiali parteneri de afaceri din Republica Moldova în dependență de genul de activitate.  

Ne vom bucura să vă cunoaștem mai bine și să vă oferim suport.  

P.S.: Vom aprecia diseminarea anunțului dat către publicul țintă pe care le cunoașteți.