Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt

A A A

Întrevederea cu reprezentanții operatorului turistic din or. Frankfurt pe Main

Publicat:Mon, 21/01/2019 - 13:55

La 21 ianuarie curent, la sediul Consulatului General a avut loc întrevederea cu dl. Michael Boger, Directorul Operatorului Turistic „Russia Travels” și cu dl Savelie Lisnic, manager în cadrul aceleași organizații. Operatorul turistic menționat conlucrează cu peste 300 de agenții de turism din Germania și oferă diverse tururi în țările din Europa.

Interlocutorii au exprimat dorința de a promova Republica Moldova drept destinație turistică atât pentru clienții germani, cât și pentru cei originari din statele CSI, stabiliți cu traiul permanent sau temporar pe teritoriul Germaniei. În contextul dat a fost luată decizia de a organiza în luna martie 2019 un tur informativ pentru 20-30 de agenții de turism partenere ale operatorului, cu scopul vizitării atracțiilor turistice din Moldova (turism rural, religios, vinicol), stabilirii contactelor de afaceri cu agențiile de turism receptor moldovenești, precum și negocierii pachetelor turistice concrete pentru sezonul estival al anului curent.

Exprimăm gratitudinea dlui S. Lisnic, ca reprezentant al țării noastre care activează în cadrul companiei date, pentru suport în stabilirea contactelor și efortul de promovare a țării noastre, în calitate de destinație turistică pentru publicul din Germania.