Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt

A A A

Companiile moldovenești participă în perioada 7-11 octombrie 2023 la expoziția internațională de produse agroalimentare „ANUGA” din orașul Köln, Germania

Publicat:Mon, 09/10/2023 - 13:49

1.jpg

La ediția din acest an a expoziției „Anuga”, Republica Moldova este reprezentată de 12 companii din sectorul agroalimentar, care expun un asortiment vast de produse destinate exportului pe piața europeană: miere de albini, fructe uscate, fructe și legume conservate/înghețate, produse de patiserie, sucuri, gemuri și mai nou – înghețată.

În cadrul evenimentului, producătorii autohtoni poartă discuții cu importatorii și distribuitorii atât germani, cât și cei din alte state, în vederea stabilirii parteneriatelor comerciale și majorării cifrei exporturilor. Este important de menționat că, produsele expuse sunt certificate și, respectiv, îndeplinesc cerințele de export pe piața UE, ceea ce demonstrează repetat calitatea înaltă și sigură a produselor moldovenești.

Toți doritorii de a stabili o colaborare cu companiile în cauză, o pot face vizitând standul Republicii Moldova la Centrul Expozițional Köln, hala 7, stand nr. A041-049.