Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt

A A A

Informație cu privire la cursa charter CHIȘINĂU-FRANKFURT-CHIȘINĂU din data de 2 mai 2020!

Publicat:Tue, 28/04/2020 - 14:58

Stimați cetățeni,

Vă informăm că, compania aeriană „Air Moldova” a anunțat data, orele de zbor și prețul biletului pentru cursa charter extraordinară Chișinău-Frankfurt-Chișinău. Astfel, zborurile vor fi operate sâmbătă, 2 mai 2020, conform următorului itinerar:

  • Decolarea KIV 12:00, sosire FRA 13:30, timp local.

  • Decolarea FRA 14:30, sosire KIV 18:00, timp local.

  • Prețul unui bilet este de 147 Euro.

Cu referire la modalitatea de procurare a biletelor.

Reprezentanții companiei aeriene „Air Moldova” vor contacta personal cetățenii acceptați la zborurile charter în baza listelor de repatriere primite de la Consulatul General și Ambasada Republicii Moldova la Berlin, pentru a verifica datele personale și a transmite pe adresa electronică link-ul pentru achitarea biletului de călătorie.

Persoanele care doresc să se repatrieze, însă până în prezent nu s-au înregistrat conform procedurii stabilite, o pot face la următorul link: https://bit.ly/2KvuJ5J

Alte detalii referitoare la numărul cursei, poarta de îmbarcare etc. vor fi oferite zilele viitoare. Vă rugăm în acest sens să urmăriți paginile web și de Facebook ale Consulatului General.

Informația sus-menționată, inclusiv posibilitățile de procurare a biletelor de călătorie pe segmentul Chișinău-Frankfurt, le puteți găsi pe pagina web a companiei „Air Moldova”, la următorul link: https://bit.ly/357LNs4

Vă mulțumim!