Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt

A A A

Organizarea curselor charter excepționale pentru repatrierea cetățenilor moldoveni din Germania

Publicat:Fri, 27/03/2020 - 19:51

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova va organiza în următoarele săptămîni curse charter excepționale pentru repatrierea cetățenilor moldoveni.

Persoanele interesate urmează să completeze Chestionarul de repatriere:

https://drive.google.com/open?id=1tic3j3nbsPrwrF5BgxEvVQXNH8uph8Z3rYtZexD8tYI

IMPORTANT!!!

  1. persoanele care au transmis datele personale și s-au înregistrat la Consulatul General din Frankfurt pe Main prin e-mail (frankfurt@mfa.gov.md) pînă la data de 27.03.2020, inclusiv, sunt rugate să nu se înregistreze repetat pe linkul de mai sus;

  2. prioritate vor avea copiii, studenții, persoanelor aflate la tratament medical și alte categorii de persoane defavorizate;  

  3. biletele vor fi procurate direct de la operatorii de zbor, după aprobarea rutei de către Comisia pentru Situații Excepționale. Informații actualizate privind cursele charter autorizate pot fi găsite pe site-ul oficial al Autorității Aeronautice Civile a Republicii Moldova la adresa: caa.md/rom/news/ și pe pagina de facebook a AAC.

  4. data la care va fi operată cursa charter va fi anunțată ulterior și pe pagina de Facebook și site-ul Consulatului General www.frankfurt.mfa.gov.md.