Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt

A A A

Participarea Republicii Moldova în perioada 14-17 noiembrie 2023 la Expoziția internațională „Productronica” din or. München

Publicat:Wed, 15/11/2023 - 14:38

Productronica_2023.jpg

În perioada 14-17 noiembrie curent, Republica Moldova este prezentă cu stand de țară la expoziția internațională în domeniul electronic „Productronica”, din orașul München.

La expoziție sunt prezentate premiere mondiale, produse, soluții și inovații aferente întregului lanț valoric al producției electronice. Totodată, evenimentul constituie o platformă eficientă de promovare a companiilor din domeniul electronic, de stabilire a contactelor de afaceri și, respectiv, de dezvoltare a parteneriatelor internaționale.

La ediția curentă, din partea Republicii Moldova participă un șir de companii din domeniul electronic, precum: „LED Market”, „BSW Tech”, „Elektronic System”, „ACE Cabling”, „Oneest”, „AROBS Software”, „Schneider Fertigung”. De asemenea, din delegația moldovenească fac parte reprezentanții Asociației Companiilor din Industria Electronică din Moldova (ACEM), ai Agenției de Investiții din Moldova, ai Societății Germane pentru Cooperare Internațională (GIZ) ș.a.

Persoanele cu interes în domeniul dat sunt invitate să viziteze stand-ul Republicii Moldova – stand nr241, hala B3 a Centrului expozițional „Messe München”.